9 év az önfejlesztésben

Az elmúlt 9 önfejlesztéssel telt évnek a legfontosabb és

Időtartam

2 órás webinar felvétel, három fejezetre bontva

Bónusz

Gyakorlati munkafüzet, Csúcsteljesítmény formula

Ár

1.490 Ft

Miről beszélek a webinaron?

 
Az eredmények mindig ok-okozati összefüggések alapján fognak jönni – de a legtöbben egyszerűen nem rendelkeznek a szükséges tudással és készségekkel, hogy előre lássák a következményeket. 
 
9 év tapasztalata egy nagyon értékes nézőpontot fognak jelenteni ehhez, és számtalan példával és konkrétan alkalmazható lépéssel készültem erre a webinarra a számotokra.
 

 

Milyen fejezetekből épül fel a webinar?

1. fejezet: A kereslet-kínálat törvénye

A kerselet.kínálat törvénye a lényege, hogy amiből sok áll rendelkezésre és/vagy kevesen keresik, annak “igazságtalanul” kevés értéket tulajdonítanak. 
 
Döbbenetes, de a legtöbb ember soha nem ismeri fel, hogy ha ugyanazt csinálja, mint mindenki más, akkor egyszerűen a kereslet-kínálat törvénye miatt soha nem is fog többet elérni, mint a hasonló helyzetből induló pályatársai.

2. fejezet: Az erőforrások menedzselése

Mindannyian rendelkezünk 3 felfoghatatlanul értékes erőforrással, amit viszont legtöbben soha nem tanulnak meg megfelelően menedzselni: idő, pénz, energia. 

Sokan viccelődnek vele, hogy az iskolában nem tanítanak igazán hasznos, a való életben használható készségeket. És persze lehet cinikusan mókázni ezen, de az igazi kérdés az, hogy ha nem tanították meg neked, akkor vajon valahonnan elsajátítottad-e valaha is?

3. fejezet: Ok-okozatiság hosszútávon

Rengeteg olyan dolog van, ami fél éves távlaton nézve ostobaságnak tűnik (pl elkezdeni építeni egy teljesen új karriert, hiszen ennyi idő alatt csak nehézségekkel találkozol), de 2-3 éves távlaton nézve megváltoztathatja az életed. 
 
Azt, hogy meddig jutsz el az életedben, nagyon nagy mértékben az fogja meghatározni, hogy mennyire látod át, és mennyire tudod hosszú távon érvényesíteni  az életedben az OK-OKOZATISÁG törvényét. 

fejlesztened kell (és hogyan?).

Bónuszok

#1 Gyakorlati munkafüzet

#2 A csúcsteljesítmény formula

Annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen a saját helyzetedre vonatkoztatni az elhangzottakat, biztosítok egy munkafüzetet a webinaron elhangzottak gyakorlatba való átültetésére. 

A munkafüzetben találsz eszközöket a saját helyzeted kiértékelésére, gyakorlati lépéseket, és hasznos forrásokat.

Ahhoz, hogy képes legyél a fejlődésre, újra és újra intenzív munkát kell végezned, hogy fejlődjenek a készségeid. 

A Csúcsteljesítmény formula egy pár oldalas, nagyon tömör összefoglalója mindazoknak az elveknek és megoldásoknak, amik a számomra jól működtek, és így munkába tenni is könnyebb a számodra. 

 

Visszajelzések:

Ez a tréning egy tömör, mellébeszélésektől mentes, lényegre törő, szuper anyag, mely pár óra alatt a lehető legmélyebben feldolgozható. Már ez a rövid tréning sokat tanít. Hihetetlen, de a tréningben leírtak szerint kielemezve az életemet hatalmasat léptem előre.

Anonymus ⭐⭐⭐⭐⭐

Szerintem egy nagyon komolyan felépített és csokorba szedett tudáshalmaz takar, amit érdemes meghallgatni. Sőt…ez felnyitja a szemedet, hogy a saját életedet a kezedbe kell venni és dolgozni kell, tanulni kell, hogy jobb életed lehessen. Itt kapsz hozzá útmutatót hozzá!

N. Norbert ⭐⭐⭐⭐⭐

Tömör, velős anyag, szemlélet formáló, ugyanakkor gyakorlatias is. Videó közben nem győztem jegyzetelni, annyi hasznos infó hangzott el. Számomra a tripla tudás fogalma a webinar fénypontja.

R. Krisztina ⭐⭐⭐⭐⭐