rituálé rendszer

Hogyan alakíts ki szokásokat?

Időtartam

Több, mint 1 órányi videós tartalom 20 perces videókban

Bónusz

Ajándék feladatok a gyakorlati alkalmazáshoz

Ár

1.499 Ft

Miről szól a Rituálé rendszer tréning?

 
Kevés olyan dolog van, ami több hasznot hajtana, mint egy új szokás, amit az életed hátralévő részében fenn tudsz tartani. A legtöbb ember pontosan felismeri egy új, pozitív szokás hasznát, de kevesen rendelkeznek egy tiszta keretrendszerrel, hogy hogyan fogják felépíteni azokat. 
 
Ebben a tréningben megmutatom neked hogyan alakítsunk ki olyan szokásokat, amik képesek teljesen új pályára állítani az életünket. Ez az általam is napi szinten alkalmazott rendszer, ami gyakorlatilag 5 év, produktivitással kapcsolatban végzett kutatásom esszenciája.
 
 

 

Milyen témákat dolgoz fel a tréning? 

  • A napi tevékenységeid 95%-a tudattalan döntések alapján történik, amiket elsősorban a szokások határoznak meg.
  • A legtöbb embernek semmilyen tudatos döntése sincsen a szokásaival kapcsolatban, így komoly előnyt jelent, ha te képes vagy irányítani.
  • Mi a hármas agy elmélet, és hogyan tudod felhasználni a saját javadra az elméd természetes erősségeit, ahelyett hogy gépként kezelnéd?
  • A halogatás elleni “botlódrótok” kialakítása, ami megakadályozza azt, hogy a nap végén azt lásd, hogy semmit nem intéztél el semmi fontosat.
  • Az 5 eleme a tökéletes reggeli rutinnak, ami feltölt energiával, és képessé tesz a kihívások leküzdésére.

 

Ez a tréning neked való ha:

  • …ki akarod alakítani a tökéletes reggeli rutint, és fenn is akarod tartani
  • …egy nagyobb projectbe/kihívásba vágsz bele, ami sok munkát igényel
  • …úgy érzed, hogy túl sokat halogatsz, de nehéz túllendülni rajta
  • …több fókuszra van szükséged, akár tanulásban, akár munkában

 

Visszajelzések:

Tömör, hasznos anyag volt, 99%-ban működő tanácsokkal. Összességében a tananyag mint egész adott egy új inspirációt, amely személyre szabva saját magamnak nyújt megoldást a halogatás, és az önfegyelem fejlesztésében.

Anonymus ⭐⭐⭐⭐⭐

A tréning lényegre törő, tele van hasznos dolgokkal. Tényleg segített, hogy másképp tekintsek a szokásokra és hogy könnyedebben álljak hozzá az újak kialakításához.

Anonymus ⭐⭐⭐⭐⭐

Bárkinek szeretettel ajánlom, fantasztikus perspektívák vannak benne. Nagyon beindította a fantáziámat és sok kallódó gondolatot helyre tett.

J. Réka ⭐⭐⭐⭐⭐